Tietoa blogista

Hei! Täältä sivulta löydät yleistä tietoa LTP:stä. Jos olet vaikka uusi lukija, niin tänne vain tutustumaan. Toivottavasti löydät tarvitsemasi tiedon. Jos et löydä, niin kysy vain kommenteissa 🫶🏻
Kuva: Pixabay


Kuka on blogin ylläpitäjä? 

Blogin ainoa ylläpitäjä olen minä eli Linnea. Olen 13-vuotias tyttö (täytän syksyllä 14). Olen mielestäni sporttinen, iloinen ja avoin ihminen + introvertti. Kyllä, ne voivat kaikki löytyä samasta ihmisestä. Rakastan kavereitani, mutta energiaa saan yksin rauhassa puuhaamisesta. 

Harrastan muodostelmaluistelua ja kirjoittamista. Kirjoittaminen on omatoiminen harrastus ja välillä se saattaa vähän jäädä. Yleensä kuitenkin kirjoitan lähes joka päivä. Muodostelmaluistelutreeneissä käyn viisi kertaa viikossa. 

Rakastan syksyä, auringonlaskua, joulua, suklaata, kaakaota, romantiikkaa ja musiikkia. Lempiartistini on Aliisa Syrjä ja Taylor Swift. Lisää tietoa minusta löydät Blogger-profiilistani sekä tästä ja tästä postauksesta. 

Mikä blogin postausväli on? 

Yritän pitää blogin postausvälin 2-4 päivässä. Yleensä onnistun hyvin, mutta välillä se saattaa venähtää vaikka viikkoon. Mä en aina kirjoita niin paljoa, että aktiivinen postausväli pysyisi, mutta yritän yleensä julkaista edes jonkun välipostauksen ja Blogger alkaa tuijottamaan mua pelottavasti. Kaikkia tekstejäni en todellakaan julkaise, joten oikeastaan postausväli menee vähän sen hetkisen mielen mukaan. 

 
Mitkä ovat blogin aihealueet?

Blogin 11 kategoriaa ovat tällä hetkellä nimeltään tarina, jatkotarina, tekstinpätkä, tarinanpätkä, säeteksti, kirja-arvostelu, musiikki, spesiaali, Yhden päivän leikin prinsessaa, Missä ikinä oletkaan ja muu. Itse voit käydä selvittämässä mitä niiden sisältöön kuuluu :) Näet nämä kategoriat blogin sivupalkista alimmaisena. 

Mistä muualta voit löytää blogin ylläpitäjän? 

Wattpadissa olen nimellä Tarinataikoja, mutta siellä olen todella epäaktiivinen ja viimeisin päivitys taitaa olla toukokuulta. Yritän kuitenkin aktivoitua siellä. Goodreads-sovelluksessa olen ihan vain nimellä Linnea, joten jos sinä jotenkin keksit miten pyydetään kaveriksi, niin pyydä vain :D Instagram-tilini, Youtube-profiilini ja Pinterestini ovat yksityisiä ja niitä en halua jakaa. 

Miten tekijänoikeudet? Mitkä kuuluvat Linnealle? 

Voit lukea tekijänoikeuksista tarkemmin täältä. Lyhyesti sanottuna kuitenkin jokainen teksti on minun omani, eikä niitä saa kopioida. Kuvat ovat Pixabaysta ellen toisin mainitse ja ne ovat tekijänoikeusvapaita. 

Kuinka voi päästä LTP:n linkinvaihtajaksi?

Linkinvaihto tarkoittaa, että kaksi blogia ovat sopineet keskenään, että molempien blogeista löytyy linkki sinne toisen blogiin. Tällöin molemmat blogit saavat uusia näyttökertoja toisen blogin lukijoista. Minun blogillani on tällä hetkellä kuusi ihanaa blogia linkinvaihdossa. 

Linnean tarinapajaan en ota ihan helposti linkinvaihtajia. Blogin on oltava laadukas. Laadukkuuden määrittelen näin: blogi päivittyy aktiivisesti, ylläpitäjä on asiallinen, blogista löytyy monipuolista sisältöä sekä postaukset on tehty huolellisesti. Tietysti katson jokaisen linkinvaihtopyynnön aina yksilökohtaisesti. 

Linkinvaihtoon en todellakaan ota kaikkia ja arvostan kyllä ihan jokaista, jotka sitä kysyvät. Jos en hyväksy pyyntöäsi, toivon että ymmärrät. Se ei todellakaan tarkoita, että blogisi olisi huono. 

Voitko vain jutella Linnean kanssa? 

Voi kyllä! Minulla ei ole sähköpostiosoitetta juttelukäyttöön, mikä on todella harmi. Voit kuitenkin aina tulla vaikka Palautelaatikkoon ihan vain juttelemaan. Jos kuitenkin haluat vähän yksityisemmän juttelualustan, voimme sopia siitä yhdessä. Esimerkiksi Wattpad on vaihtoehto tai kenties jopa Whatsapp tms., jos olet saavuttanut täyden luottamukseni :) On kuitenkin aina ihanaa, kun lukijat tulevat juttelemaan, joten viestiä vaan Palautelaatikkoon 😍


Toivottavasti löysit tarvitsemasi tiedon täältä! Jos et löytänyt, niin kysy vaan ihan missä vain. Ihanaa kun luet Linnean tarinapajaa! 🩷

Kommentit

Suosituimmat postaukset:

Kuulumisii

Missä ikinä oletkaan (osat 1 ja 2)

Kuin lumihiutale