Tietonurkka

 Tällä sivulla kerron vähän yleistä tietoa blogistani. Jos olet esimerkiksi uusi lukija, löydät täältä varmasti kaiken etsimäsi. Jos jostain syystä et kuitenkaan löydä vastausta kysymykseesi, jätä rohkeasti kommentti ja kysy! 


Kuka on blogin ylläpitäjä? 

Blogin ainoa ylläpitäjä olen minä, Linnea. Olen 13-vuotias tyttö ja rakastan lukemista ja kirjoittamista – olen aina rakastanut. Luonteeni taas on aika vaihteleva. Joskus olen todella ujo tai muuten vain hiljaa. Muutamien ihmisten kanssa taas (ketkä tunnen aika hyvin), olen todella villi ja iloinen. 
Kirjoittamisen lisäksi pidän syksystä, Pinterestistä, sateesta, haaveilemisesta ja siitä, jos mua sanotaan ihanaksi :) Inhoan kiusaamista, kylmyyttä ja kasvisperunavuokaa. 
Kerroin äsken, että pidän haaveilusta/unelmoinnista. Suurin unelmani onkin varmaan tavata muutama tarinabloggaaja oikeasti (itse asiassa se ei ole enää vain unelma). Haluaisin myös julkaista kirjan ja parantaa maailmaa elämäni aikana ✨ 
Fun fact: meinasin paljastaa äsken ainakin kaksi asiaa, mitkä eivät ainakaan vielä kuulu teille :)


Mikä blogin postausväli on? 

Blogin postausväli on noin 2-4 päivää, mutta joskus se saattaa venyä viikkoon. Joskus en vain ehdi väsäämään postausta tai sitten olen kirjoittanut lähiaikoina vain itselleni. Aina tekstini eivät onnistu niin hyvin, että niistä kaikki voisi julkaista. Onneksi yleensä postausväli pysyy aktiivisena ✨

 
Mitkä ovat blogin aihealueet?

Blogissa esiintyy oikeastaan kaikkia kirjallisuuteen liittyviä teemoja. Eniten varmaan julkaisen täällä omia kirjoituksiani, jotka ovat välillä pidempiä ja joskus sitten tosi lyhyitä. Myös kirja-arvosteluita tai kirjavinkkauksia blogistani tulee ainakin tulevaisuudessa löytymään. 
Joskus saatan postata jotakin, mikä ei liity kirjallisuuteen, mutta sellaiset postaukset ovat aika harvinaisia. Sivupalkista näet kategoriat kohdan, josta löytyy eri kategorioita. Ne ovat tarina, tarinanpätkä, tekstinpätkä, kirja-arvostelu ja muu (tulevaisuudessa tulee löytymään myös jatkotarina ja runo). Käy klikkaamassa, niin saat vähän selville minkälaista sisältöä niistä löytyy 😉

Mistä muualta voit löytää blogin ylläpitäjän? 

Olen Wattpadissa nimellä Tarinataikoja, mutta siellä olen todella epäaktiivinen. Käy kuitenkin katsomassa jos kiinnostaa :) Goodreadsissa olen ihan vain Linnea, mutta en itse asiassa ole ihan varma miten siellä voi lisätä kaverin. 

Kuinka voi päästä LTP:n linkinvaihtajaksi?

Linkinvaihto tarkoittaa, että kaksi bloggaajaa ovat sopineet, että molempien blogeista löytyy linkki siihen toiseen blogiin. 
Minun blogini linkinvaihtajaksi voi päästä, jos minä olen lukenut blogiasi tarpeeksi aktiivisesti ja blogisi on jo vähän vanhempi. Blogin täytyy myös päivittyä säännöllisesti ja toivoisin siltä laadukkuutta. En siis todellakaan hyväksy kaikkia linkinvaihtopyyntöjä. Älä siis pety, jos en ota sinua heti linkinvaihtoon. Luultavasti luen silti blogiasi aktiivisesti ja se saattaa olla aivan ihana sivusto! Monet lempiblogeistani eivät ole kanssani linkinvaihdossa.
Aina saat kuitenkin kysyä ja on uskomattoman ihanaa, kun joku kysyy linkinvaihtoa kanssani 💜
Ps. Sivuston ei tarvitse olla blogi päästäkseen linkinvaihtoon. Se voi olla vaikka roolipeli. Puhuin vain tässä tekstissä blogista, jotta tekstiä olisi helpompi lukea.
Pss. Sivupalkista löydät LTP:n linkinvaihtajat ja vähän tietoa niistä 😉


Toivottavasti löysit tarvitsemasi tiedon täältä! Ihanaa kun luet Linnean tarinapajaa! 💜✨

Kommentit

Lähetä kommentti

Heiheiheiheihei, sä luet mun blogia ja olet täällä..? Aiotko sä kommentoida *silmät alkavat loistamaan* Jes, mä rakastan kommentteja, joten nyt vaan vauhdilla kirjoittamaan. Ei sen tarvi olla edes mitenkään erityisen pitkä tai jotain – mä arvostan jokaista kommenttia 🖤

Suosituimmat postaukset:

Kuin lumihiutale + ilmoitus Q&A:sta

Missä ikinä oletkaan (osat 1 ja 2)

Armoton unelma