Lemppisbiisit – top 50

 Hejj! *päässä miljoonaa asiaa muttei tiedä mistä alottaa* Anteeksi että edellisestä postauksesta on kuusi päivää… Nyt kuitenkin taas uudessa postauksessa, jossa mä esittelen mun lempibiisejä :) Itse biisit oli helppo valita, mutta niiden järjestely ugh, kauheaa. Ja tosiaan järjestelin ne eilen, mutta luultavasti mun mielipiteet järjestyksestä on muuttunut. Tässä siis eilisen tuotos :) 

Okei ja sitten niihin muihin asioihin. Mä testasin testimadosta yhden upean testin Joulutonttu-nimiseltä velholta. KÄYKÄÄ TESTAAMASSA LINKKI LÖYTYY TÄSTÄ!! Joo ite sain vastaukseks oman blogini :) Mut joi käykää tekeen ja antakaa viis tähtee <3 

Mut joo eipä mulla muuta mennään postaukseen :) 

Kuva: Pixabay


50. Somewhere Only We Know – Keane

Todella kaunis biisi ja ihanat sanat. Pari kuukautta sitten kuuntelin tätä ihan koko ajan. Rakastan tämän tunnelmaa! Silloin pari kuukautta sitten tää biisi olisi löytynyt ehdottomasti ylempää, mutta ehkä olen kuunnellut tätä vähän liikaa… MUTTA VAIKKA TÄMÄ ONKIN VIIMEISENÄ LISTALLA, ANSAITSEE PAIKKANSA TÄÄLLÄ EHDOTTOMASTI!

49. Kultapieni – VIIVI

Vähän sama juttu kuin edellisessä, kuuntelin pari kuukautta sitten tätä liikaa. Rakastin tätä ja oli mun top 1 -lempibiisi. Edelleen rakastan sanoja ja melodiaa, mutta oon vähän kyllästynyt tähän(kin) biisiin. VIIVI on ihana laulaja. Sillä on ihana ääni! 

48. Paper Rings – Taylor Swift

Ja sitten meiltä löytyy ensimmäinen Taylor Swiftin biisi :) Paper Ringsiä mä en hirveästi edes kuuntele, mutta mä tykkään siitä. Jotenkin siinä on sellainen hauska ja rento tunnelma. Ei yletä ylemmäs tällä listalla, sillä Taylorilla on paljon parempiakin biisejä. 

47. Pitäisit mua hulluna – Berta

Jos sä olet ihastunut johonkin tyyppiin, ehdottomasti tää biisi soimaan! Rakastan tän biisin sanoja sekä sitä rauhallista ja kaunista melodiaa. Luukutin tätä ihan kunnolla, kun biisi julkaistiin. Tässä kuitenkin vähän sama juttu, että olen kenties hieman kyllästynyt… Anyways menkää kuunteleen Bertalla on ihana lauluääni ja muutenkin hän vaikuttaa ihanalta tyypiltä somesisältönsä perusteella.

46. There’s nothing holdin' me back – Shawn Mendes

Mä en tosiaankaan tiedä, mitä tämä biisi tekee tällä listalla… Mä seikkailin vaan Spotifyssa, kun etsin näitä biisejä tälle listalle. Mä törmäsin tähän ja lisäsin sen listalle. Onhan tämä kiva sellainen tietyn fiiliksen biisi, mutta en mä ihan tällaista musiikkia tavallisesti kuuntele :D

45. Touch – Little Mix

Ahkerimmat lukijat muistaa, että mä olen kirjoittanut tämän biisin pohjalta tekstin ja julkaissut sen. Siinä kohtaa mä rakastin tätä biisiä. Tässä on kivan iloinen tunnelma ja oli kiva tanssia Touchin tahtiin. Kävi kuitenkin niin, että mä kyllästyin… Musta tuntuu että nyt pikkuhiljaa mulle on palaamassa addiktio tähän biisiin :D 

44. happier – Olivia Rodrigo

Voi kuule Olivia Rodrigon tahtiin on tullut keksiyöllä itkettyä. Rakastan hänen ääntään ja biisien musiikkivideoita. Rakastan biisien sanoituksia. Rakastan niiden tunnelmaa. Jokainen Olivian biisi on ainutlaatuinen ja ihana. SOUR-albumi the best album ever :)

43. Julkinen persoona – Blacflaco, Korelon 

Mä en kuuntele suomiräppiä – enkä siis räppiä ylipäätään. Se kuitenkin on nyt vähän niinku trendissä, joten mä yritän opetella. Julkisen persoonan sanat pitäis opetella ulkoa, että osaan joukkueen kanssa laulaa… Noh, tätä on siis tullut kuunneltua ja varovaisesti se on hypännyt mun lempibiisien listaan. 

42. Kolmistaan – Robin Packalen

Älkää tulko väittään vastaan, se on hyvä biisi. Mä vaan tykkään tästä. Tunnistaa hyvin Robinin tyylin suomenkielisiin biiseihin :) Eihän tää tietenkään Puuttuvaa palasta tai näitä voita, mutta oli kiva kun Robin julkaisi pitkästä aikaa suomenkielisen biisin.

41. Sisko älä pelkää – pehmoaino

TOTTA KAI MUN LISTALTA LÖYTYY PEHMOAINOO. Pehmoainolla on hemmetin kaunis ääni ja Sisko älä pelkää on pelkkää upeutta. Okei, ei mulla muuta, mut rakastan tätä biisii. 

40. Älä pelkää elämää – Haloo Helsinki

Hyvä voimabiisi. Tykkään kertsistä. Ei mul muuta tällä kertaa.

39. Tarkotin sua – KUUMAA

KUUMAAN biisit on hyviä ja Tarkotin sua on hyvä biisi. Kivat sanat. Okei, mahtavat sanat. Tykkään :D

38. Viva La Vida – Coldplay

Uu eka Coldplayn biisi. Viva La Vida on legenda ja koska mä oon ihan Coldplay hypeis, nii totta kai se löytyy tältä listalta. MÄ HALUUN JO PÄÄSTÄ LAULAAN TÄTÄ CHRISIN KANSSA 😭

37. Count On Me – Bruno Mars

Rento ja kaunis. En tiedä, mutta tätä kuunnellessa tulee hyvä ja sellainen turvallinen fiilis. Siis oikeasti rakastan tätä tunnelmaa tässä 🫶🏻

36. Forever Young – Alphaville

…Forever young, I want to be firever young. Do you really want to live forever? Forever and ever…

Kauniit sanat ja kauniisti laulettu. Okei mä vaan toistan tätä mitä olen ennenkin sanonut, mutta näillä sanoilla on vaan kaunis merkitys. Ja sitten ehkä mulla tulee tästä biisistä vähän erilainen fiilis, että ei tunnu että on heti matkittu joltain. 

35. Summertime sadness – Lana Del Rey

Lanalla on ihanan erilainen lauluääni ja biisitkin erottuu hyvin joukosta. Mä en itse ole hirveästi kuunnellut hänen kappaleitaan, mutta Summertime sadnessin lisäsin soittolistalleni heti kun kuulin sen. En mä tiedä, mutta Lanalla on vangitseva lauluääni.

34. Palasina – Vilma Alina

Jos on ihan kamala fiilis, kuuntele Palasina. Tai siis jos et jaksa sillä hetkellä iloista maailmaa, niin kuuntele Palasina. Tämä vaan kertoo kuinka rikki ihminen voi olla. Eli jos kaipaat vertaistukea, niin kuuntele. Tai jos ajattelet että itselläsi on kaikki iha helvetin huonosti eikä kellään mene huonommin, nii kuuntele Palasina :)

33. Haluun takas mun perhoset – pehmoaino

Rakastan sitä siipien lepatus -ääntä alussa. Okei Haluun takas mun perhoset on vaan ylikaunis kappale. Kaikki sanat on vaan niitetty yhteen niin kauniisti, että niistä muodostuu täydellinen tarina. Tää biisi on täyttä kultaa <3

32. Until I Found You – Stephen Sanchez

Tämä taas on sellainen lohduttava ja saa itseänsä uskomaan itseensä. Mulle ainakin tulee sellanen fiilis, että kyllä mä vielä sen saan. Sanoja en itse asiassa ole edes tarkasti kuunnellut, joten ei tarvi valittaa jos tässä onkin vaikka surullinen sanoma.

31.  drivers license – Olivia Rodrigo

Tästäkin ainoat sanat mitkä olen kuunnellut ovat I got driver’s license last week. Ja mun tulkinta tästä biisistä onkin drivers license -postaus. Sanotaanko vaikka, että jos jostain syystä ne sanat menisivät mun pään mukaan, niin sitten on Olivia osannut täydellisen biisin kirjoittaa. Mut joo kaunis laulu <3

30.  Lush Life – Zara Larsson

Älkää edes kysykö mitä tämä tekee täällä… Löysin joskus vaan Spotifysta ja lisäsin tähän postaukseen. Meillä on soitettu tätä jäällä ja mulla tulee tästä biisistä vaan energinen fiilis + joululaulufiilis :)

29. Brother – Kodaline

Kaunein biisi ehkä ikinä. Mulle itselle tää biisi merkitsee yhtä ihastukseen liittyvää asiaa ja siksi mä itken aina kun kuuntelen tätä. Voiko joku edes väittää ettei itke ensimmäisellä kerralla kun kuuntelee tätä? 

28. You Belong With Me (TV) – Taylor Swift

Ja pitkästä aikaa Taylor Swiftiä. Mä en ole tämän biisin suurin fani, mutta sen verran kuitenkin, että se tältä listalta löytyy. En oikeastaan tiedä mikä tässä on. Ihan perus Swiftiä. Tai ehkä se on juuri se, että Taylor Swift laulaa tässä :)

27. Paradise – Coldplay

Okei toinen biisi Coldplaylta. EN OLE YHTÄÄN FIILIKSISSÄ ENS VUODESTA MITEN NIIN?! Ääää. Paradise on kaunis biisi :) 

26. Tulipalo – KUUMAA

Saatoin rakastua ihmiseen ja kuuntelen tätä biisiä. Siis voi hemmetti mä rakastan Tulipalon kertsiä. Ja sitä että rakkauslaulu on taas ilmaistu vähän eri tavalla :)

25. Sex, Drugs, Etc. – Beach Weather

Ja sitten päästäänkin jo siihen ns. parempaan puolikkaaseen. Älkää tuomitko biisiä sen nimen perusteella. Mä en edes ole kuunnellut tämän biisin sanoja. Mutta melodian perusteella voisin nukahtaa kuunnellen tätä. 

24. Sky Full Of Stars – Coldplay

Taas Coldplayta, mutta Coldplayta ei ikinä voi olla liikaa ja Sky Full Of Stars on upee. 

23. Good 4 u – Olivia Rodrigo

Tää on ensimmäinen biisi minkä mä olen Olivialta kuullut. Kuulin tämän ehkä kolme vuotta sitten ja siinä kohtaa popitin ihan huolella (enkä tietenkään ymmärtänyt sanoja :D). No, nyt vähän vanhempana ja viisaampana tykästyin tähän uudestaan ja ehkä ymmärrän sanatkin. 

22. Pieninä palasina – NEON 2

Älä katso mua noin. Tää on hyvä biisi. Mulla tulee aina tosi jaksavainen ja super fiilis tän kertsiä kuunnellessa. 

Jaha mä järkytyin äsken… Googletin biisin sanoja ja olen kuullut ne vähän väärin… Joten siirrytään seuraavaan.

21. UP – INNA

Jää päähän soimaan. Rakastan kertsiä rakastan tunnelmaa. Hyvän fiiliksen biisi pt. 12 :)

20. Kolmas pyörä – Chisu

Öö jos sä laitat lauluun sanan kissankello nii se hyppää automaattisesti mun lempibiiseihin. Mut siis tykkään tästä, koska biisissä on erilainen melodia kuin muissa biiseissä, mutta se toimii iha hemmetin hyvin. Joten kiitos Aura, kun soitit tätä biisiä :) 

19. I Wrote A Song – Mae Muller

Ainoa viisubiisi, johon en tässä kohtaa ole kyllästynyt. Siis oikeasti tän olis pitänyt pärjätä paljon paremmin viisuissa. MIKS TÄÄ EI SAANUT PISTEITÄ?! Maessa on vaan jotain energiaa ja sellaista upeutta. Ja tää biisi uh en kestä :)

18. Runaway – AURORA

Kaunis biisi, et voi kirjoittaa kauniimpaa. Siis oikeesti rakastan ja tää on vaan kaunis. 

17. Radio – Lana Del Rey

Tän biisin löysin kun se oli niin monen tyypin instagram-storyssa. Halusin kuunnella ja sitten rakastuin. Kuten mä jo aiemmin sanoin, Lanalla on ainutlaatuinen lauluääni ja mä vaan tykkään siitä aika paljon :) 

16. 2:02 – Aliisa Syrjä

Mua harmittaa, että mä laitoin tämän näin matalalle. Oon tätä kuitenkin jo aika paljon viime aikoina kuunnellut ja nyt alkaa sellainen pieni kyllästymisen raja tulla vastaan. Aliisa Syrjän biiseissä on aina ihan viimeisen päälle mietityt lyriikat ja hänellä on superkaunis lauluääni.

15. Shut Up And Dance – WALK THE MOON

Miksiköhän tämä löytyy näin ylhäältä 😅 Shut Up And Dance on vaan niin hyvä juoksubiisi ja antaa voimaa. En mä tätä muuten kuuntele kuin juoksulenkeillä.

14. Enchanted (TV) – Taylor Swift

Esterille olen ikuisestiikuisestiikuisesti kiitollinen kun hän pyysi kuuntelemaan tämän. Kiitos Ester! Tämä on vaan liian ihana biisi ja ekan kerran ikinä kun kuulin kertsin, niin melkein aloin itkemään. Miten joku voi tehdä näin täydellisen biisin.

13. Cruel Summer – Taylor Swift

Okei mä rakastan Taylor Swiftiä. Hänellä on vaan niin ihana lauluääni, että mä en kestä. Ja Taylorin biisit on niin ainutlaatuisia ja erottuvat hyvin joukosta. Eli eipä mulla muita perusteluja Cruel Summerille, se on Taylorin biisi ja sillä selvä.

12. Ophelia – The Lumineers

Jos tämän biisin kuuntelee ensimmäistä kertaa, reaktio ei välttämättä ole heti sellainen kunnon fanitus mode. Itse asiassa mä taisin alkaa kuuntelemaan tätä mun entisen ystävän Ophelian takia. Nykyään kuuntelen vähän eri syistä, mutta ehkä mä joskus taas muistelen Ofea tämän biisin kanssa.

Mun mielestä mielenkiintoinen biisi, mutta kun tätä olen useamman kerran kuunnellut, niin aivan ihana. AIVAN IHANA. 

11. Let Her Go – Passenger

Let Her Gon kaikki ovat varmasti kuulleet, eikö niin :D Se vaan on niin kaunis ja rauhoittava biisi. Ehkä mun ei tarvitse selittää enempää, kun yksinkertaisesri sanon, että RAKASTAN!

10. On Top Of The World – Imagine Dragons

Totta kai tää piti tänne tunkea. Ihana ja kevyt hyvän mielen biisi. Mulla tulee muistoja muutaman kuukauden takaa mieleen ja ne vaan on niin ainutlaatuisia muistoja, että tietyt biisit muistuttaa mua niistä aina. Ja On Top Of The World on niistä yksi :)

9. Hymn For The Weekend – Coldplay

Ja taas Coldplayta! Tää on kaunis biisi, upee biisi ja vaan kaikkee mahdollista. Taas sellanen, että ei mulla oikeestaan perusteluja ole. Tästä vaan tykkää ilman erityistä syytä :D

8. Starships – Nicki Minaj

Tästäkin biisistä on paljon hyviä muistoja ja muistan kuinka paljon salapoliisityötä tein, että löysin tämän biisin nimen. Starship on biisi, johon on tungettu kaikki, mutta se on kuitenkin tehty hyvin. Ihana ja upee biisi <3

7. We Are Never Ever Getting Back Together (TV) – Taylor Swift

JA TAAS TAYLOR SWIFTIÄÄÄ!!!!!! IHANA BIISI JA TÄLLÄ HETKELLÄ MÄ FANITAN TÄTÄ IHAN HUOLELLA. Täydellinen biisi. En kestä. Upeutta. Haluun päästä Eras tourille. Jos joku pääsee keikalle nii mulle paljon videoita kiitos :)

6. Higher Power – Coldplay

Tää on mun lempi Coldplayn biisi tällä hetkellä. Tästä vaan huokuu se Chrisin rakkaus laulamista kohtaan. Mähän en muuten edes tiennyt, että Higher Power on Coldplayn biisi ennen kuin aloin fiilistelemään niitä mun lippuja… Mut anyways, tää on mun lemppari fiilistelybiisi.

5. Part Of Me – Katy Perry

Ja sitten päästäänkin jo viiteen parhaaseen joista viidenneksi pääsee tämän listan ensimmäinen Katy Perryn biisi eli Part Of Me. Upee voimabiisi, rakastan. Rakastan Katy Perryä. Ihana artisti ja ihania biisejä. Part Of Me on mun ihan lemppis biisi Katylta :) 

4. Tää tunne – Aliisa Syrjä 

*alkaa katumaan 2:02 paikkaa* LAITOINKO MÄ OIKEASTI YHDEN MAAILMANKAIKKEUDEN PARHAISTA BIISEISTÄ YLI KYMMENEN SIJAA ALEMMAS?! Laitoin. Ja se nyt on siellä. Mutta Tää tunne on ihana. Osaan sanat ulkoa :) Täydellisesti kerrottu tarina, ihana melodia, ihana Aliisa Syrjä.

3. Style – Taylor Swift

Rakastuin tähän biisiin viikko sitten. Totuttua Taylor Swiftin tasoa ja vielä parempaakin. Ansaitsee pronssimitalinsa. En vaan kestä liian ihana biisi. Tai ainakin melodia… Sanoihin en ole vielä ehtinyt perehtyä, mutta odottakaa vaan kohta mä laulan niitäkin mun täydellisellä englannin kielelläni :) 

Spoiler alert: mun enkku ei ole mitään täydellisintä…

2. Sydämetön – Aliisa Syrjä

Hopeamitalin kaulaansa saa Sydämetön. Aliisa Syrjä ansaitsee paikkansa täällä huipulla. Ihana biisi ja mun mielestä eroaa juuri sopivasti 2:02 ja Tää tunne -biiseistä, mutta tuo esille kuitenkin Aliisan ihanan tyylin. Rakastan kaikkia tän biisin sanoja ja osaan nekin ulkoa :)

Fun fact: tää biisi oli alkuperäisesti sijalla 15, mutta piti nostaa se vähän ylemmäs kun kuuntelin biisin uudestaan :)

.

.

.

.

1. Love Story (TV) – Taylor Swift

RAKASTANRAKASTANRAKASTAN. RAKASTUIN ENSI KUULEMALLA, RAKASTAN EDELLEEN. IHAN BIISI, TÄYDELLINEN BIISI, RAKASTAN SANOJA, RAKASTAN MELODIAA, RAKASTAN TAYLOR SWIFTIÄ RAKASTAN MAAILMAA ÄÄÄÄ. MENKÄÄ KUUNTELEMAAN :)Kommentit

 1. Ihana postaus kuten aina <3 Ja joo tein sen testin ja sain VA:n 🫠
  Uu aika paljon Taylor Swiftiä täällä :D Joitakin sanoja lemppareita löytyy - joskin sun musiikkimaku on öö miten sen sanois hiljaisempi kuin mulla NYT :)
  Oikeestaan kun katon tätä sun listaa niin täällä tooosiiii moni biisi on ollu ennen kauan sitten mun kuunneltavana :) Mut tota NYT mäkin kuuktelen Aliisa Syrjää (ja laitoin sille Instassa viestiä lol ja se vastas ää niin ihana tyyppi <33)
  Eli joo todellakin upea postaus ja oot selvästi nähnyt vaivaa - mä en IKINÄ pystyis lajittelee biisejä järjestykseen (hihii siks varmaan koska se järjestys vaihtuis joka viikko) :))
  Ps. Meen kuuntelemaan Love Storyn heti :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiitos kommentista <33 Sanotaanko että mä en itse asiassa juuri tällä hetkellä hirveästi edes kuuntele musiikkia, joten nämä täällä ovat jo vähän vanhentuneita :D Ja mäkin laitoin Aliisa Syrjälle viestiä ja se vastas äää. Sitten joo, oli ihan hiton vaikeeta lajitella näitä :D Mut joo kiitos kun kommentoit 🩵🩵

   Poista
 2. Öh - ensinnäkin tää on nyt tosi ihanaa mutta jostain syystä tosi kiusallista, että mainitsit mun testin tuolla alussa, ja toisekseen mun ois pitänyt tehdä vähän taustatutkimusta, koska en selkeesti osannut tehdä tarpeeks suuria eroavaisuuksia SaSi:n ja VA:n välille... :D Mun listalle pääsis näistä varmaan VIIVI, pehmoaino, Haloo Helsinki, Taylor Swift, Aliisa Syrjä ja Chisu (josta puheen ollen mä olen syvästi järkyttynyt, ettei Yksinäisen keijun tarina ollut täällä 🤧) Mutta tosiaan, ihana postaus ja voisin kuunnella nää jossain vaiheessa läpi, kun muistan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä käytä kolmea eri nimimerkkiä mä häiriinnyn 😭 Mut joo se oli hyvä testi vaikka toivoinkin tavallaan et se ei olis ollut kukaan TB-yhteisön jäsen vaan joku anonyymi lukija :D (tai siis totta kai anonyymit lukijat kuuluvat blogiyhteisöön ihan yhtä paljon kuin muutkin mutta ehkä tajuat) Mä en ole koskaan kuunnellut Yksinäisen keijun tarinaa silleen kunnolla, pitäis varmaan :D

   Poista
  2. Niinpä - kun ei heti alussa keksi hyvää, se menee näin 😭 Okei, ehkä mä vaihdan sielläkin nimen... Pahoittelen syvästi, että se olin mä :D

   (KUUNTELE.)

   Poista
 3. Ensinnäkin: HAHAA mä arvasin että Eräs lukija on Joulutonttu >:D
  Ja sitten: ihanaihanaa postaus ja mahtavaa että päätit kertoa sun lempikappaleita 🩵 Mä tunnistin muutamia sieltä, mutta suurinta osaa en oo kuullut. 2:02 on itse asiassa yllättävän hyvä (siis mun musiikkimaun huomioon pttaen 😅), ja mä oon kuunnellut sitä välillä. Ja Style on jopa mun listalla :D Mutta joo, sä oot varmasti nähnyt tosi paljon vaivaa tämän tekemiseen <3 Ihana postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei - MITEN laajasti te ootte tätä asiaa puineet? :D

   Poista
  2. Kiitos Vilja 🩷🩷 Luin sun kommetin tarkasti mut just nyt mä en jaksa vastata pidemmin :D

   Poista
 4. Juu no, mä tiesin 6 näistä :D Tai ehkä mä olen kuullut jotain muitakin, mutta en nimen perusteella tunnista. Ja mä en tajua miten I Wrote A Song on täällä, koska se oli varmaan kauhein viisubiisi 🥲 No okei, ei ehkä ihan, oli siellä aika paljon kauheita. Ehkä mun pitäisi ottaa haasteeksi, että yritän kuunnella tässä olevia biisejä :) Joo hyvä postaus, ja sain tosta testistä sun blogin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO ALA KUUNTELEMAAN SITÄ MUSIIKKIA NIIN TIEDÄT USEAMMAN. PLUS ÄLÄ VALITA VIISUBIISEISTÄ KUN ET TYKKÄÄ ITSE MUSIIKISTA. Mut joo kiitos kommentista 🩷🩷

   Poista
 5. Sain testissä VA:n. Enkä tietenkään olisi saanut päätelmässä omaa blogia, koska se on niin uusi. Haha. Mutta hyvä postaus. Kuuntelin noita ja kappaleita ja sait minut fanittamaan Aliisa Syrjää ja Taylor Switftiä. Ja en keksi muuta sanottavaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla <3 Kiitos kommentista :D Ja joo, toi testi oli ilmeisesti huhtikuussa julkaistu

   Poista
 6. Eiiiiiiiiii Lini mä kiroan sut ikiajoiksi. COUNT ON ME SOI NYT MUN PÄÄSSÄ AJASTA IÄISYYTEEN.
  Okei, mä arvelinkin muistavani Brotherin, mut piti silti kuunnella se kertaalleen varmistukseks. Joo oli se mitä arvelinkin, ja kaunis on 💛
  Nyt alkoi kiinnostaa mitä ihmettä sä oikein luulit et Pienissä palasissa lauletaan...?
  Shut Up And Dance. Eiiiii. Mä saan pelottavia flashbackeja.
  OKEI JOO. Let Her Go ja On Top Of The World on vieläkin mun rakastetuimpia biisejä. Valid.
  Ja selkeästi sustakin on tullut swiftie :D

  Mut siis hyvä postaus, ääääää miksen mä oo tehnyt tällaista myös. Sä kerroit kaikista aina jotain etkä vaan sanonut samoja juttuja, eli joo, erittäin toimiva. :))

  VastaaPoista
 7. Okei vau, mä ene hdi nyt lukea tätä läpi, mutta vau, mä kuuntelen nämä kaikki tiedoksi vain :))) Mä en pystyis tekemään järjestystä, en ikinä :D

  VastaaPoista
 8. Mä rakastan Olivia Rodrigon biisejä. Imagine Dragonsia. Mutta Taylor Swift…OVERRATEDD!!!!

  VastaaPoista
 9. Täältä tullee taas yksi Coldplay-hullu!:) Siis A Sky Full of Stars, My Universe, Viva La Vida, Something Just Like This ja Yellow ovat parhaita! *mun lemppari biisit coldplayltä*!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ihanaa jos kommentoit <3 En pakota, mutta kommentit ovat aina superihania 🫶🏻

Suosituimmat postaukset:

Kuulumisii

Missä ikinä oletkaan (osat 1 ja 2)

Kuin lumihiutale