ENDLESS

 Heyy <3 Mä selasin mun vihkoani ja löysin heinäkuun lopulla kirjoitetun tekstin. Tämä on noh, ei paras. Mä olen joskus julkaissut mun blogissa tämän alkuperäisversion, mutta en nyt löytänyt sitä. 

Kuva: Pixabay


Katsoin suoraan syvään kuiluun. Kuilu tuijotti takaisin. Näin sen mustan sielun – syvän ja pelosta kielivän. Tunsin kosteuden ja kylmyyden. Haistoin ummehtuneen lian, mutta jostain syystä kuilu kiehtoo minua enemmän kuin mikään. Halusin tietää onko tuolla pohjaa ja jos on, mitä sieltä löytyy. 

Huomaamattani istuin kuilun reunalla. En nähnyt jalkojani, sillä pimeys peitti ne. Ehkä pimeys laski verhon jalkojeni päälle. Tunsin kylmät väreet jaloissani. Hyinen tuuli kulki niiden läpi – aivan kuin jokin henki olisi kulkenut lävitseni. Se tuntui aivan tyhjältä hetkeltä. Kuin joku olisi vain hypännyt selkääni ja varastanut jotain.

Yhtäkkiä sisältäni vain katosi jotakin. Ei enää iloa, eikä hyväntuulista jännitystä. Halusin vain niin paljon hypätä tuonne kauas pois toiseen ulottuvuuteen. Kuilu kutsui minua enemmän kuin koskaan ennen. 

Tiputtauduin kuiluun ja roikuin vain käsieni varassa. Meinasin jo irrottaa, mutta lopulta aloin katumaan ja yritin kiivetä ylös. Sormeni lipesivät reunalta. Aloin putoamaan alas kovalla voimalla. Vauhti kiihtyi koko ajan. Pelko tuntui koko kehossani. Korviini kantautui kiljunaa. Hetken kesti tajuta, että kiljuja en ollut minä. Kiljuja ei ollut kukaan elävä ihminen. Ehkä katkeroituneet kummitukset siellä huutelivat.

Putosin aina vain syvemmälle. Matkani ei loppunut. En osunut pohjaan. Lähdin tästä maailmasta paljon ennen sitä. Pohjaan en koskenut, en ikinä. Ehkä kummituksen verinen historia sai jatkoa kohdallani ja teki sielustani osan kuilua. Ruumiini jatkoi putoamista. Se putosi ja putosi, enkä tiedä, osuiko sekään koskaan pohjaan. 

Kommentit

 1. Uuuuuu tosi hyvä teksti 🖤 Mäkin oon monesti kehitellyt mielessäni jotain ton tyyppisiä skenaarioita/tarinoita, ja se on tosi kiehtova ajatus varsinkin tälleen luettuna <3 Tää on ehkä yks parhaista sun teksteistä? :)

  Ja mä laitan nyt niitä Q&A-kysymyksiä (toivottavasti mikään raja ei oo tullut vastaan)

  - Näkisit tulevaisuuteen vai näkisit toisten ajatukset?
  - Mitä sulla tulee mieleen sanasta "muinainen"? (Kysyikö joku jotain tämän tyyppistä jo..?)
  - Mikä on oudoin tunne jonka oot kokenut positiivisessa mielessä?
  - Pelkäätkö hissejä? (Mä nimittäin vihaan niitä :/)
  - Mihin tekstiin sun VANHASSA BLOGISSA oot eniten tyytyväinen?

  Tässä oli, saatan laittaa lisää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää apua ihana kommentti, kiitos 🖤🖤 Ja kiitos kysymyksistä <33

   Poista
 2. Mulla tuli tosta otsikosta vaan mieleen Endless, Nameless... Kannattaa kuunnella mä haluaisin nähdä sun reaktion haha :D

  Aika mielenkiintoinen, kiva saada välillä vähän eri tyyliä. Mä en osaa arvioida näin abstrakteja tekstejä kovin hyvin, mut tykkäsin kyllä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei mä kuuntelen… Mutta kiitos kommentista Olska <3 (wait, Olska, olenko mä sanonut sua Olskaksi vähään aikaan…)

   Poista
  2. KUUNTELITKO SÄ SEN LMAO

   Poista
 3. Sä sanot suunnilleen jokaisesta tekstistä, että ei paras :)) Mä ainakin tykkäsin, tää oli jotenkin kiiinnostava ja luova-mutta-sille-on-olemassa-parempikin-sana 🖤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, niinpäs sanonkin… Mut joo kiitos todella paljon ihana kommentti <3

   Poista
 4. Tää oli hyvä. 🩷 Tykkäsin :))

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva ja uppoaa muhun <3
  Ei paras kuten sanoit, muttei yhtään huonokaan ♡

  VastaaPoista
 6. Ihana teksti!!!! mä ite tykkään just tämmösistä hieman syvällisimmistä teksteistä, ja joo, tykkäsin tosi paljon ❤️

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ihanaa jos kommentoit <3 En pakota, mutta kommentit ovat aina superihania 🫶🏻

Suosituimmat postaukset:

Kuulumisii

Missä ikinä oletkaan (osat 1 ja 2)

Kuin lumihiutale