Untouchable – touched

 Hei rakas 💕 Tänään vuorossa jälleen kerran lyhyt tekstinpätkä yhden biisin innoittamana :D Tällä kertaa mun kirjoittamisen inspiraationa toimi Little Mixin Touch. Tämä on sekava ja no, vähän jännä, mutta mä toivon että ymmärrät tätä paremmin jos vaikka kuuntelet sen kappaleen. 

(Ja kiitos Olivia jo etukäteen, mä tiedän etteivät ne sanat tarkoita samaa kuin tämä mun kirjoittama teksti 🙄) 

Ps. Mä rakastuin tohon kuvaan <3


Kuva: Pixabay

Kosketa mua, jooko? Mä haluan tuntea sen ja vaikka tiedän, että pelkäät itseäsi, haluan saattaa sut siitä mun luokse. Jonnekin muualle kuin tähän koskemattomuuteen. Joten siis koske, vain koske. Just touch. Edes tämän kerran.

Ja kyllä mulla on siihen syy. Koska sun rakkaus riittää mulle. Sun kosketus on ihan fine. En mä tarvitse muuta, joten mitä jos vain otetaan askel.

Mulle käy kyllä. Tuu tänne, tänne, tänne. Joo, joo, joo. Ja vielä vähän lähemmäs. Ah, sun tuoksu ja sit sun silmät. Sä suljet ne – niin mäkin. Ja sitten sun huulet. Ne koskettaa. Niin pehmeät. Wow. Tunnen sut. Sulla on koko mun kehon voima. Mä en kontrolloi itseäni mitenkään.

Vautsi. Sä tosiaan teit sen. Koskit muhun. Teit musta jotain muuta kuin koskemattoman – untouchablen. Ja niin kuin mä jo sanoin, sä riitit mulle.

Kommentit

  1. Ensinnäkään mä en edes tiedä, mistä biisistä sä puhut, enkä varsinkaan sen sanoja. Mut anyways, teksti! Samaa mieltä, vähän jännä, mut ei huonolla tavalla. Kivan rauhallinen kerronta, ja toi vika kappale kuulostaa jostain syystä joko yllättyneeltä tai vähän omahyväiseltä, älä kysy, miks :D

    VastaaPoista
  2. Ensinnäkin; järkyttävää. Miksi mä en nähnyt tätä eilen, kun haeskelin täältä iltalukemista? 😭 Toisekseen, pitäis varmaan oikeasti kuunnella toi kappale, niin ymmärtäisin paremmin :) Jotenkin tää oli vähän... jännä. Ei hyvällä, mutta ei myöskään huonolla tavalla. 😂 Aika laimea, mutta oikeastaan mä en tiedä, tykkäänkö tästä vai en. Ei nyt yhtä hyvä kuin monet sun tekstit, mutta... *yrittää keksiä sopivaa sanaa, mutta ei keksi* ...jännä. ❤️‍🔥

    VastaaPoista
  3. Linneaaa mä tykkään sun kirjoitustyylistä niin paljon 🖤 Vähän ehkä laimea, en mä tiedä, joku kohta ei toiminut, mutta kokonaisuutena hyvä, ja tää vaan toimii. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ihanaa jos kommentoit <3 En pakota, mutta kommentit ovat aina superihania 🫶🏻

Suosituimmat postaukset:

Kuulumisii

Missä ikinä oletkaan (osat 1 ja 2)

Kuin lumihiutale