Me kaksi

 Moi sinä ihana 🤍 Jos postauksen otsikko kuulostaa tutulta, niin sitähän se onkin, sillä tämän tekstin olen julkaissut jo vanhassa blogissani. Te lukijat kuitenkin piditte tästä aika paljon, joten päätin tämän tännekin laittaa. Hope you enjoy! 

Omistettu rakkaalle Esterille 🖤🖤🖤

Kuva: Pixabay


Kun sä lähdit, jätit mun sydämeen liian ison aukon – aukon mun elämään. Se aukko oli isompi kuin avaruus. Me ei koskaan oltu tavattu kasvotusten, mutta mä kiinnyin suhun liikaa.

Sä olit mun elämän valo niinä pimeinä öinä. Sä olit mun elämän tuki, kun meinasin romahtaa. Sä kuuntelit mua aina ja annoit mun valittaa sulle elämästäni.
Me oltiin samanlaisia. Molemmat rakastivat syksyä, molempien intohimo oli kirjoittaminen ja molemmat olivat jouluhulluja. Molemmat olivat myös vahvoja ulospäin, mutta sisältäpäin rikki. Mutta silti, toista tuettiin aina – laitettiin tekstiviestiin 20 violettia sydäntä. Tai ei laitettu, sillä tavallisissa tekstiviesteissä ei toiminut emojit.

Nyt tätä ei enää ole. Sä et kuollut, mutta lähdit. Meiltä ei mennyt välit poikki, mutta sä silti lähdit. Välillä me viestiteltiin, mutta se ei tuntunut samalta kuin ennen – jotain puuttui. Ja se joku ei palannut. Eikä palaa ikinä.

Kommentit

 1. Aivan ihana! Mielettömän hyvä!!! Miten sä osaat kirjoittaa näin hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää, kiitos ihana Kisu 🤍 Tajuatkohan sä kuinka paljon tää kommentti piristi mun päivää? Ja tohon kysymykseen mä en valitettavasti osaa vastata :D

   Poista
 2. ihana, tosi taitavasti kirjoitettu❤️

  VastaaPoista
 3. Piti tulla kiittämään vielä täälläkin ❤️❤️🥺 siis niin ihana, mä rakastan tätä edelleen niin paljon ja oon lukenut tän pari kertaa uudestaan sieltä vanhasta blogista, kiva että laitoit sen tänne 🥰

  VastaaPoista
 4. Toisen kerran, upea 🖤

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heiheiheiheihei, sä luet mun blogia ja olet täällä..? Aiotko sä kommentoida *silmät alkavat loistamaan* Jes, mä rakastan kommentteja, joten nyt vaan vauhdilla kirjoittamaan. Ei sen tarvi olla edes mitenkään erityisen pitkä tai jotain – mä arvostan jokaista kommenttia 🖤

Suosituimmat postaukset:

Kuin lumihiutale + ilmoitus Q&A:sta

Missä ikinä oletkaan (osat 1 ja 2)

Armoton unelma