Maailma mun silmin

 Moiksuu! 💋 TĂ€nÀÀn mĂ€ ajattelin tehdĂ€ tĂ€llaisen postauksen, missĂ€ mĂ€ kerron vĂ€hĂ€n millaista mun elĂ€mĂ€ on. Tai no siis elĂ€mĂ€ntyylistĂ€ :D Joo ihan sama, lue vaan eteenpĂ€in niin ehkĂ€ sĂ€ saat selville mitĂ€ mĂ€ tarkoitan. Puspus ja hauskaa lukemista <3 (Ă€lĂ€ naura sen ei ollut tarkotus kuulostaa noin tyhmĂ€ltĂ€) 

Kuva: Pixabay


Mun tavallinen viikko koostuu koulusta, kavereista ja treeneistÀ. Hihi, vaan 2/3 on kivaa aikaa. Ja joo tehdÀÀn nyt ekana se asia selvÀksi, ettÀ mÀ en erityisemmin vÀlitÀ koulusta. Tai siis tykkÀÀ siitÀ. KyllÀ mÀ vÀlitÀn siitÀ miten mulla siellÀ menee :D KyllÀ, mÀ saan ihan hyviÀ numeroita, mutta en mÀ silti siitÀ tykkÀÀ. Juuh :)

TreeneissÀ mÀ kÀyn viisi kertaa viikossa ja sanotaanko vaikka, ettÀ luistelu on ihan koko mun elÀmÀ. Ei ole varmaan tuntiakaan, jolloin en ajattelisi jotakin luisteluun liittyvÀÀ. MÀ rakastan jÀÀtÀ niin paljon + sitten niitÀ ihmisiÀ joita luistelu mulle antaa. Niiden kavereiden kanssa on kuule niin monet naurut naurettu ja oikeastaan myös itkut itketty. MÀ tunnen ne ihmiset niin hyvin ja mun tÀmÀn hetkinen aivan se The best friend on ihan törkeen tÀrkee mulle.

TĂ€ssĂ€ viime aikoina mĂ€ olen aika paljon etsinyt itseĂ€ni. PÀÀasiassa ne ongelmat ovat liittyneet muihin ihmisiin, mutta nyt musta tuntuu ettĂ€ olen vihdoin tajunnut kuka mĂ€ oon. (En halua nyt nĂ€itĂ€ asioita tÀÀllĂ€ ihan julkisesti jakaa) Olenhan mĂ€ edelleen sellainen puolihorroksessa kulkeva teini, mutta mun elĂ€mĂ€ssĂ€ on myös aika paljon hyvÀÀ – hihii 😚 Juuh… okei mĂ€ voisin seuraavaksi vaikka kertoa niitĂ€ asioita mistĂ€ mĂ€ tykkÀÀn :D

Musiikkiiiii – juuh sitĂ€ mĂ€ rakastan. Ja musiikkimaku on mulle kohtuullisen yksityinen asia, mutta kyllĂ€ mĂ€ voin tĂ€hĂ€n pari biisiĂ€ laittaa, mitkĂ€ ovat juuri nyt mulla tehokuuntelussa.

- No business on the dancefloor, Keira (joo tÀÀ ei oo ihan mun musamakua, mutta on nyt kuitenkin mun maaliskuu 23 -soittolistalla)

- My love & homie, Etta

- ÄmmĂ€, Etta (joo nĂ€mĂ€ molemmat Ettan biisit ovat vĂ€hĂ€n sellaisia voimabiisejĂ€ omalla tavallaan)

- Flowers, Miley Cyrus

- Whenever, Wherever, Shakira

- Touch, Little Mix

- Ota varovasti, Vesta

- One last time, Ariana Grande

Ja vielĂ€ sellainen kommentti liittyen musiikkiin, ettĂ€ nĂ€mĂ€ kaikki biisit merkitsevĂ€t mulle jotakin tiettyĂ€. Eli ne eivĂ€t siis ole tÀÀllĂ€ ihan vain huvin vuoksi :) 

Sanat – kirjoittajana tĂ€mĂ€ on aika tĂ€rkeĂ€ kohta. TĂ€stĂ€ löytyy siis mun karsittu lista lempisanoista (karsittu siksi, ettĂ€ tĂ€ysi lista olisi vĂ€hĂ€n liian pitkĂ€).

- Kaste

- Pisara

- Sade

- Tyttö (mÀ rakastan tÀmÀn merkitystÀ)

- Varjo

- Kello

- Kupla

- Hiutale

- SĂ€le

- Hento

- Kuura

Kirjat – mun lempikirjat kautta aikojen 💋

- TĂ€htiin kirjoitettu virhe, John green

- Yksi, Sarah Crossan

- Suklaamuruset-sarja, Cathy Cassidy

- Kihlattu, Kiera Crass

- SydÀnsurujen kÀÀntöpuoli, Becky Albertalli

- Niin kÀy vain elokuvissa, Holly Bourne

- Mennen talven lumia, Tanja Kaarlela

- PimeÀssÀ hohtavat tÀhdet, Sanni Ylimartimo

- Kun enkelit katsovat muualle, Salla Simukka 

- Ihana tyttö, Elina Kilkku

Ihan jotain random asioita joista mÀ tykkÀÀn

- Korut

- Skin care (spoiler: saatte kohta kuulla mun hienon skin care -rutiinin)

- Valokuvat

- KynttilÀt

- Kirjoittaminen (😘❤️)

- Marimekko

- Shoppailu

- Söpöt ihmiset 

- Peiliselfiet

Ja next: mun iltarutiini 😮

Ekana mĂ€ pesen meikit pois sellaisella LV:n puhdistusgeelillĂ€. MĂ€ en siis meikkaa hirveĂ€sti. Oikeastaan vain joku peitepuikko, meikkivoide, puuteri. Silleen, ettĂ€ mun naama ei nĂ€ytĂ€ rotalta. Seuraavaksi mĂ€ laitan mun naamaan sellaista jotain rasvaa/voidetta, joka on siis kĂ€ytĂ€nnössĂ€ aknerasva. Mulla ei ole aknea, mutta mĂ€ sain sen jostain reseptillĂ€. Juuh auttaa finneihin :D Sen pitÀÀ antaa olla naamalla 1-5 minuuttia ja siinĂ€ vĂ€lissĂ€ mĂ€ yleensĂ€ harjaan hampaat. Ja seuraavaksi tietysti pesen sen voidejutun pois. Sitten mĂ€ harjaan hiukset, sillĂ€ yleensĂ€ olen kĂ€ynyt suihkussa ennen tĂ€tĂ€ lyhyttĂ€ skin care -tuokiota. 

MĂ€ harjaan hiuksista pois kaikki takut ja kĂ€ytĂ€n sellaista hoitoainetta, jonka pitĂ€isi suoristaa takkuja. Seuraavaksi kun mĂ€ olen harjannut hiukset, mĂ€ menen mun huoneeseen ja laitan siellĂ€ sellaista Body shopin kosteusvoidetta (se muuten tuoksuu vadelmalta đŸ«¶đŸ»). Juuh. Sen pÀÀlle mĂ€ laitan jotain Nivean kosteusvoidetta. 

Sitten mĂ€ olen kĂ€ytĂ€nnössĂ€ valmis nukkumaan ja laitan vielĂ€ huulirasvaa (Vaseliini đŸ€ŒđŸ») ja rasvaan kĂ€det tavallisella kĂ€sirasvalla tai sellaisella lÀÀkerasvalla joka mulla on.

Mun kavereille – hihi teille lukijoille siis tĂ€mĂ€ teksti, mutta tĂ€stĂ€ saatte kuitenkin vĂ€hĂ€n tietÀÀ ettĂ€ mitĂ€ kaverit antaa mulle (kaikki nimet on muutettu). 

Mun elĂ€mĂ€n paras muisto on se ulkomaan reissu raksujen kanssa. SiellĂ€ mĂ€ tutustuin ihan kunnolla Annaan ja Nelliin. Oli ihana reissu ja mieleen on erityisesti jÀÀnyt se kisa-aamun hepuli siellĂ€ mun ja Sylvian huoneessa. Olisi pitĂ€nyt nukkua… Ja sitten Nellin, Vilman, Lumin ja Sylvian kanssa puoli kahdelta meidĂ€n huoneessa oleminen. Ja sitten ne Saran vĂ€lttelyt 😅 

Oikeasti wow mĂ€ rakastan noita kolmee (Sylviaa, NelliĂ€ ja Annaa). Siis eilenkin se hepuli Annan kanssa aiheesta ”kuka vitsi toi on”. Hihii :)

Ja sitten Emma ja Peppi. MĂ€ rakastan teitĂ€ niin paljon ja meillĂ€ on aina niin hauskaa yhdessĂ€. Te tiedĂ€tte 😘 Juu ei kai mulla muuta. 

Juuh tĂ€llasta suunnilleen on mun elĂ€mĂ€. Mun oli tosi ihanaa kirjoittaa tĂ€tĂ€ postausta, joten mĂ€ toivon, ettĂ€ se nĂ€kyy ulospĂ€in. Puspus ja hyvÀÀ yötĂ€ jos sĂ€ luet tĂ€tĂ€ tĂ€nÀÀn kun mĂ€ julkaisen tĂ€mĂ€n 💋


Kommentit

  1. ErÀs lukija...15 maaliskuuta, 2023 11:32

    Ihana postaus, ei muuta sanottavaa. MĂ€ en samaistunut tĂ€ssĂ€ oikeastaan mihinkÀÀn, mutta tĂ€tĂ€ oli kiva lukea! ❤️

    VastaaPoista
  2. Kiva ja rento postaus! <3 TÀssÀ muutama huomio :D
    - Nuo sanat – ihania.
    - Musiikki – ihanaa. Ja hei se No business on the dancefloor yllĂ€tti mut positiivisesti; mĂ€ en hirveesti kuuntele sellaista musiikkia, mutta siitĂ€ mĂ€ yhtĂ€kkiĂ€ tykkĂ€sin!
    - Kirjat... Ööh, Ă€lkÀÀ jĂ€rkyttykö, mutta mĂ€ en oo lukenut niistĂ€ yhtĂ€kÀÀn. EhkĂ€pĂ€ pitĂ€isikin suunnata askeleet kohti kirjastoa ja lainata joku niistĂ€...?
    - Sitten vielÀ postauksen nimi. Se on tosi kaunis, ja jotenkin... hmm, luovasti keksitty nimi. :D
    Ps. Saisinko mÀ tehdÀ samantyyppisen postauksen omaan blogiin? Tietenkin mainiten, ettÀ idea on sulta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti, Vilja. Kiitos paljon ❤️ Ja totta kai saat tehdĂ€ samantapaisen postauksen, mutta olisi tosiaan kiva jos mainitsisit ettĂ€ idea on mun :)

      Poista
  3. Jotenkin tosi söpö ja pirteĂ€ postaus. 💖 Eli joo nĂ€kyi ulospĂ€in miten kivaa tĂ€tĂ€ oli sulla kirjoittaa! TĂ€tĂ€ lukiessa alkoi vĂ€kisinkin hymyilyttÀÀ, tÀÀ oli kirjoitettu silleen hyvĂ€ntuulisesti ja.. noi kaikki hihi-kohdat. :) Ihanaa vaihtelua tarinoiden sekaan!

    VastaaPoista
  4. Whatt miks toi kommentti tuli kahdesti

    VastaaPoista
  5. Kivan rento ja jotenkin tuttavallinen postaus. Ja tietty super LINIMÄINEN. Tyyliin tuntu ettĂ€ lukisin sun snĂ€ppejĂ€ xd. EipĂ€ muuta, ihana postaus, söpölĂ€inen :))

    VastaaPoista

LÀhetÀ kommentti

Ihanaa jos kommentoit <3 En pakota, mutta kommentit ovat aina superihania đŸ«¶đŸ»

Suosituimmat postaukset:

Kuulumisii

MissÀ ikinÀ oletkaan (osat 1 ja 2)

Kuin lumihiutale