Sivu juuri sinulle

SULLA ON PÄÄSYKIELTO TÄNNE NIIN KAUAN KUNNES SULLA ON VÄHÄN HUONOMPI PÄIVÄ. Eli jos sulla oli tänään hyvä päivä, niin hus. Tuu joskus myöhemmin. (Kiva että sulla oli hyvä päivä, mikä teki siitä niin hyvän. Sä voit miettiä sitä :))


Ei tainnut olla mikään paras päivä. Ei hätää, I feel you. Jos sulla on nyt oikeasti ihan kauhea fiilis ja tekisi vain itkeä sängyn pohjalla, niin älä tule tänne ihan juuri nyt. Odota vähän ja tule sitten. Nyt sä voit kuunnella joko rauhallista musiikkia tai kunnon fiiliksen nostatusta – kumpi ikinä toimiikaan sulla paremmin. Mulla on sulle nyt tähän väliin yksi biisiehdotus, joka voisi sopia sulle tähän hetkeen: Princesses doesn’t cry. Se on ihana biisi <3 

No, nyt kun SÄ olet vielä täällä, niin sulla taitaa olla takana raskas ja vaikea päivä, mutta sä kestät vielä. Jes, sä olet vahva. Toisaalta ne jotka itkevät, eivät ole heikkoja – he ovat vain olleet pitkään vahvoja. Anyways, mennään asiaan. Mä kyselen sulta muutamia kysymyksiä. Ei tarvitse osata vastata kaikkiin ja jos et vain halua vastata, niin älä vastaa.

 Mikä teki sun päivästä huonon? Heräsitkö sä heti aamulla väsyneenä ja ärtyneenä vai heräsitkö iloisena, mutta päivän mittaan olo paheni. Tapahtuiko koulussa jotakin? Oliko sulla ei-niin-kivan opettajan tunteja vai oliko koulussa pahaa ruokaa? Sä itse tiedät, mistä sun paha olo johtuu. Tai mieti joku tilanne, mistä se voisi johtua. Sitten mieti joku tilanne, mikä olisi tämän tilanteen täysi vastakohta. Ajattele, mikä kaikki siinä on eri tavalla kuin siinä hetkessä, mikä sulle tänään kävi. 

Mitä teit ennen sitä huonoa hetkeä? Mikä ajoi sut siihen? Vaikuttiko siihen muut tekijät? Nyt kysy itseltäsi, miksi jäit siihen hetkeen kiinni? Jos siihen liittyy muut ihmiset, he unohtavat tilanteen hetkessä, joten sinun ei tarvitse hävetä sitä. Jos taas se tapahtui kun olit yksin, etkö voisi vain unohtaa sen, sillä kukaan muu ei tiedä siitä. Sinun ei tarvitse olla kiukkuinen, koska muut eivät kuitenkaan välitä. Tai välittävät, mutta ketään ei kiinnosta muutatko oloasi sekuntissa vai et. TEE SIIS SE. Ajattele asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Onko se seurustelukumppani tai ihastus, ystävät… Tai äläpä ajattelekaan ihmisiä nyt. Ihmisistä tulee yleensä vain huono mieli. Ajattele sen sijaan vaikkapa eläimiä, luontoa, hyviä tuoksuja, kirjoja, piirtämistä, urheilua tai ihan mitä vain mistä sulle tulee hyvä mieli. JA TÄSSÄ VAIHEESSA SE HUONO AJATUS ON HEITETTY ROSKAKORIIN, VAI MITÄ? 

Mieti sitä sun lempiasiaa. Sä teet sitä, olet siellä tai sen kanssa. Se tuo sulle rauhaa. Saat olla rennosti ja olla ihan just oma itsesi. Se on tärkeää, sillä kaikilla on oikeus omaan persoonaansa. Sä olet ihana, enkä mä yritä tehdä tästä mitään typerää ”oot paras ja muista se aina” -saarnaa, mutta kun mä tiedän, että jokainen on omalla tavallaan ihana ja upea. Mulla on siitä kokemusta. Joten usko itseesi ja tee huomisesta hyvä päivä. YOU CAN DO IT – I BELIEVE IN YOU! 


Kommentit

 1. Mun päivä ei varsinaisesti ollu huono. Tää ilta vaan on. Mä en tiedä mikä tästä on tehny huonon. Mulla vaan on surkea olo.
  Mä en tiiä miksi, mutta mä rupesin ihan oikeesti itkemään kun luin tämän. Tää sivu on ihana idea, ja musta tuntuu, että tää todella toimii useimmilla. Mulla vaan ei - ei just nyt. Huomista kohti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoinko mä IHANA IDEA?! Hitsit, täähän ei oo vaan ihana idea vaan myös IHANA TOTEUTUS.

   Poista

Lähetä kommentti

Heiheiheiheihei, sä luet mun blogia ja olet täällä..? Aiotko sä kommentoida *silmät alkavat loistamaan* Jes, mä rakastan kommentteja, joten nyt vaan vauhdilla kirjoittamaan. Ei sen tarvi olla edes mitenkään erityisen pitkä tai jotain – mä arvostan jokaista kommenttia 🖤

Suosituimmat postaukset:

Kuin lumihiutale + ilmoitus Q&A:sta

Missä ikinä oletkaan (osat 1 ja 2)

Armoton unelma