Kuulumisia

 Moi! Mun viimeisin postaus on tammikuun lopulta, joten on ehkä aika ilmoittaa, että mä en ole kuollut. Mun postausväli… on vähän mitä on, joka oikeasti ärsyttää mua paljon. Mun pitäisi pystyä ottamaan vastuuta tästä blogista ja tämän pitäisi olla sellainen paikka, mihin mä olen tyytyväinen.

 Tai no siis… ”blogin pitäisi olla omannäköinen plääplääplää”, MUTTA tällaiselle perfektionistille blogin pitää olla omasta mielestä hyvä. Ja yksi hyvyyden määritelmä on mulle aktiivinen. Joo ihan sama jos et tajunnut, ei tuossa mitään hirveän tärkeää ollutkaan…

Mulla on kuitenkin ollut tässä lähiaikoina todella paljon muutakin ajateltavaa kuin blogi, joten laitetaan sen piikkiin tämä postausväli. Ja on mulla edelleenkin. Suurimmaksi osaksi onneksi positiivisia ajatuksia – positiivisia, mutta isoja ja tärkeitä. 

Mä haluan kuitenkin nyt erikseen korostaa, että blogi ja kirjoittaminen ei ole täysin sama asia. Mä olen siis kirjoitellut itse asiassa todella paljon lyhyitä tekstejä, mitkä ovat saaneet mut todella hyvälle mielelle. Nyt kuitenkaan en ole niitä halunnut julkaista, eikä se ole asia, mikä mua harmittaisi. Mä en ikinä yritä julkaista edes puolia mun teksteistä, vaikka mä pitäisinkin niistä. Kaikki ei vain sovi julkaistaviksi :) Osa tämän tietysti tiesikin, mutta mä halusin vain ilmoittaa, että mun kirjoitusharrastus on paljon enemmän kuin Linnean tarinapaja.


No niin. Nyt mä olen kertonut vähän tausoista ja te olette jo ehtineet pohtimaan kaikenlaista. Lopetanko mä, jäänkö tauolle, aktivisoidunko? Mä kuitenkin olen nyt päättänyt, että alan panostamaan enemmän tähän blogiin. Mä aktivisoidun (onko se edes sana…) siis nyt täällä. 

Se ei tarkoita, että mulla on aina aikaa tai että joka viikko tulee paljon omia tekstejä. Mä annan mun inspiraation kuljettaa mua ihan vapaasti tällä polulla. 

Ensi postauksessa nähdään 🤍(Poistan tämän postauksen vähän ajan päästä)

Kommentit

 1. Ihana uutinen! 🤍 Kai sä lupaat, että Missä ikinä oletkaan #4 on jo tulossa, eikö? Mä en kestä enää kauaa tätä odottelua. :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän saada mahdollisimman pian kirjoitettua 😘🫶🏻

   Poista
 2. Mä tiedän tunteen, tiedän niin hyvin, onnea sinne 💚 Mutta hei ihanaa, että ne ajatukset on kuitenkin enimmäkseen positiivisa, ja vaikka siellä olis negatiivisiakin ajatuksia, ne on ihan okei, mullakin on niitä, vaikka krhm kröh perfektionistin piirteitä näkyy täälläkin...

  + vielä tietenkin se, että sä kirjoitat noin paljon myös tekstejä, joita sä et julkaise. Mulla tulee helposti yli puolet julkaistuksi, ja musta on paljon hienompaa tehdä niin kuin sä, kuin esim. laittaa kolme postausta ulos viikossa 💛

  VastaaPoista
 3. Hyvä ajatus tällainen kuulumispostaus 💙 En mä muuta osaa sanoa haha, mutta kiva kuulla että alat olemaan enemmän aktiivinen :)

  VastaaPoista
 4. Miks kukaan teistä ei oo sanonut, että aktivisoituminen ei oo sana? Mä olen pettynyt suhun, Anni.
  Mut siis tosissaan hienoa, jos sä lyhennät postausväliä, mut vielä parempi, et meet oman inspiraation mukaan, sillon tulee laadukkaampaa jälkeä :)))

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heiheiheiheihei, sä luet mun blogia ja olet täällä..? Aiotko sä kommentoida *silmät alkavat loistamaan* Jes, mä rakastan kommentteja, joten nyt vaan vauhdilla kirjoittamaan. Ei sen tarvi olla edes mitenkään erityisen pitkä tai jotain – mä arvostan jokaista kommenttia 🖤

Suosituimmat postaukset:

Kuin lumihiutale + ilmoitus Q&A:sta

Missä ikinä oletkaan (osat 1 ja 2)

Armoton unelma